Türkçe Dublaj Türkçe Altyazılı Fragman
1,778 Görüntülenme
Veronique’nin İkili Yaşamı
7.7 IMDB Puanı

Veronique’nin İkili Yaşamı

(The Double Life of Véronique)
Senaryo Krzysztof Kieslowski, Krzysztof Piesiewicz
Ödüller 10 ödül & 11 Adaylık.

The Double Life of Veronique izle

The Double Life of Veronique (Fransızca: La double vie de Véronique, Lehçe: Podwójne życie Weroniki), Krzysztof Kieślowski tarafından yönetilen ve Irène Jacob ve Philippe Volter'in başrollerinde oynadığı 1991 yapımı bir erotik, dram, romantik türlerinde öne çıkan bir filmdir. Kieślowski ve Krzysztof Piesiewicz tarafından yazılan film, aşk ve cinsellik temalarını işleyerek, Polonyalı bir koro sopranosu olan Weronika ile Fransız müzik öğretmeni olan doppelganger'i Véronique arasındaki gizemli ve duygusal bağı incelemektedir.

Veronique'nin İkili Yaşamı (The Double Life of Veronique) filmi Kieślowski'nin Polonya dışındaki ilk yapımıdır ve 1991 Cannes Film Festivali'nde Ekümenik Jüri Ödülü ve FIPRESCI Ödülü'nü kazanmıştır.

Yüksek kalitede ve kesintisiz bir şekilde The Double Life of Veronique filmini izlemek için en iyi platformlardan biri olan Filminifullhdizle.com'u ziyaret edin. Türkçe dublaj ve altyazılı seçeneklerle film arşivimizde erotik yetişkin film izle ve film izle hd erotik gibi benzer yapımları keşfedebilirsiniz. Sitemizde ayrıca erotik film izle 2024 ve erotik film sinema izle gibi farklı temalar da bulunmaktadır. Film izle romantik erotik ve yabancı erotik film izle full gibi seçeneklerle de kaliteli filmlere ücretsiz bir şekilde ulaşmanız mümkündür. Daha fazla yabancı film izle erotik ve amatör erotik film izle yapımları keşfetmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek kalitede ve kesintisiz bir film izleme deneyimi için Filminifullhdizle.com'u ziyaret edin ve geniş arşivimizdeki çeşitli yapımlarla sinema keyfinizi doyasıya yaşayın. İyi seyirler.


Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın